Vypnout zobrazení pro mobilní zařízení

BB půjčka - recenze

Recenze půjček
04. ledna 2016

Potřebujete nutně peníze a v bance se k vám obrátili zády? Nevěšte hlavu, jsou i jiné způsob, které Vám mohou pomoci! Pokud vlastníte osobní bankovní účet vedený na Vaše jméno, jste občanem ČR, je Vám alespoň 21 let, disponujete stálým a prokazatelným příjmem a nejste v insolvenčním řízení, pokuste se požádat o BB půjčku!

Tato společnost má již více než 6 let zkušeností na našem trhu s půjčkami a za tu dobu pomohla několika tisícům spokojených klientů. Proč by nemohla podat pomocnou ruku také Vám?

BB půjčka Vám poskytne až 45 000,-Kč!

Věrnost se v životě vyplácí a platí to i v tomto ohledu. Pokud jste stálými klienty této společnosti, může Vám poskytnout peněžní částku až do výše 45 000,-Kč! Také noví klienti nemusí smutně klopit hlavu, 5000,-Kč je částka, s kterou se již dá spousta věcí vyřešit. Podmínkou poskytnutí půjčky je prokázání stálého příjmu. Nemusíte se ale bát, zaměstnanci BB půjčky jsou diskrétní a při kontaktování zaměstnavatele se nikdy nepředstavují jako nebankovní společnost, která poskytuje půjčky. Přesto byste se této proceduře raději vyhnuli? V tom případě stačí doložit Váš příjem posledními dvěma výplatními páskami nebo výpisem z účtu, na nějž Vám chodí výplata.

výše půjčky:1 000 - 45 000 Kč
délka splatnosti:7 dní až 12 měsíců
úrok od:0%

O společnosti BB Finance Czech s.r.o.

Společnost BB Finance Czech s.r.o. je člen mezinárodní finanční skupiny BB Finance Group, která působí v oblasti nebankovních úvěrů již od roku 2006 a pomohla již více než 300 000 zákazníkům. 

Adresa:

BB Finance Czech s.r.o.
Vyšehradská 1349/2
128 00 Praha - Nové Město

Sjednat půjčku online

BB půjčka Vás nenechá čekat

Jednou z nejhorších věcí v životě je nejistota. Toho si je BB půjčka dobře vědoma, a proto se snaží zpracovat podané žádosti co nejrychleji. Pokud si o půjčku požádáte v pracovní době, která je ve všední dny od 8 do 16 hodin, zpravidla odpověď obdržíte nejdéle do hodiny. Před odesláním půjčky je třeba ještě ověřit Váš bankovní účet, což je možné pomocí internetového bankovnictví, případně zasláním symbolického poplatku z osobního účtu. Pak již zpravidla nic nestojí v cestě tomu, abyste svoji půjčku mohli pohodlně čerpat. Zbytečných problémů se nebojte, pokud se nějaké ve vašem životě vyskytnou, půjčku si můžete prodloužit o 5, 15 i 30 dní.

Kategorie článků
Kolik si přejete půjčit?