Vypnout zobrazení pro mobilní zařízení

CoolCredit - recenze

Recenze půjček
04. ledna 2016

To slovo se dnes stalo doslova zaklínadlem mladé generace. Všichni se snaží být COOL! Co si pod tímto pojmem představit? Člověk, jenž je opatřený tímto přívlastkem, zkrátka umí žít. Je oblíbený, populární a stíhá se držet současných módních trendů. Cool však můžete být i ve světě finančních půjček. Čas od času si dnes potřebuje půjčit téměř každý, nejvíce COOL lidí je ale spokojenými zákazníky společnosti CoolCredit!

CoolCredit znamená profesionalitu, rychlost a férovost!

Proč si půjčit zrovna u této společnosti? Především proto, že její zaměstnanci jsou profesionálové, kteří dbají především na spokojenost svých zákazníků. Jako klienta Vás pak zřejmě zajímá hlavně rychlost a tu garantuje fakt, že tato společnost má otevřené účty u všech významných českých bank. Půjčku tedy obdržíte na účet takřka obratem! CoolCredit je navíc férový. Půjčuje jen těm, kteří jsou schopni půjčku splatit a nevystavuje tak své klienty zbytečným problémům do budoucna. Jde navíc o českou firmu, takže se nemusíte bát neosobního přístupu, jejž jste možná zažili u konkurence.

výše půjčky:1 000 - 10 000 Kč
délka splatnosti:1 až 30 dní
úrok od:19%

O společnosti COOL CREDIT, s.r.o.

Společnost COOL CREDIT, s.r.o. je ryze českou společostní narozdíl od mnoho jiných poskytovalů nebankovních krátkodobých půjček v České republice. Na prvním místě této společnosti je profesionální a proklientský přístup ke každému zákazíkovi. Dále rychlost, férovost a COOL CREDIT, s.r.o. je zastáncem zodpovědného půjčování. Půjčí jen těm klientům, kteří si to mohou opravdu dovolit.

Adresa:

COOL CREDIT, s.r.o.
Na Příkopě 988/31
110 00 Praha 1

Sjednat půjčku online

CoolCredit půjčuje částky v rozmezí 1 000 – 10 000,-Kč

Tato rychlá půjčka je určena pro občany České republiky ve věku 18-65 let, kteří disponují trvalým příjmem. Zároveň je třeba mít i aktivní připojení do mobilní sítě a vlastnit bankovní účet. Zapomeňte na to, že byste chodili někam na pobočku, to by opravdu moc cool nebylo! Vše vyřídíte z pohodlí domova přes Váš počítač vyplněním online formuláře. CoolCredit Vám zapůjčí finanční hotovost ve výši 1 000 – 10 000,-Kč, která po schválení přistane takřka obratem na Vašem bankovním účtu. Jen je třeba dbát na to, abyste nebyli vedeni jako dlužníci u jiné instituce, které poskytuje půjčky a úvěry, případně se dokonce nenacházeli v insolvenci. CoolCredit je ideální společností, na níž se můžete v případě potřeby bez obav obrátit se žádostí o krátkodobou finanční pomoc!

Kategorie článků
Kolik si přejete půjčit?