Vypnout zobrazení pro mobilní zařízení

Credit Limit od Ferratum Bank - recenze

Recenze půjček
25. února 2016

V dnešní době na tom není nic zvláštního, čas od času se občas ve většině domácností přihodí, že se jim v daném měsíci nepodaří vyjít z penězi. Co si ale počít ve chvíli, kdy výplata je ještě poměrně daleko, úhrada podnájmu nebo nějaké jiné nezbytnosti ale rozhodně nepočká? Právě v takové situaci poskytne řadě lidí pomoc půjčka Credit Limit od prověřené společnosti Ferratum Bank.

Credit Limit představuje čerstvý vítr na trhu s půjčkami!

V čem je půjčka Credit Limit výjimečná? Někdo může namítnout, že podobných rychlých půjček je na českém trhů celá řada, tím však jen sám sebe usvědčí z neznalosti! S půjčkou Credit Limit se totiž definitivně zbavíte jakéhokoli otravného opakovaného podávání žádostí ve chvíli, kdy potřebujete půjčit. Jak je to možné? Sami si totiž hned při zřízení Credit Limitu zvolíte ten svůj v rozmezí 2 000 – 25 000 Kč, z něhož poté můžete v případě potřeby kdykoli čerpat. Je přitom jen na vás, zda tak budete činit v plné výši nebo částečně. To není zdaleka všechno! Také výši splátky si volíte podle toho, aby co nejvíce vyhovovala vaší současné situaci. Je třeba jen dbát na to, aby dosahovala minimální měsíční výše. Nic vám však nebrání v tom, abyste splacené peníze v případě potřeby bez jakéhokoli vysvětlení opět použili!

výše půjčky:2 000 - 25 000 Kč
délka splatnosti:Od 30 dnů
úrok od:1%

O společnosti Ferratum Bank p.l.c.

Společnost Ferratum Bank p.l.c. je dceřinou společností Ferratum Group, která získala bankovní licenci od Malta Financial Services Authority. Ferratum Group působí ve 20 zemích světa a je průkopníkem v poskytování mobilních mikropůjček se kterým přišla do Evropy v roce 2005. Sloganem společnosti je ,,More than money to everyone.. (více než peníze pro všechny). Společnost má více než 300 finančních specialistů a mají již více než 1,5 milionu spokojených zákazníků. 

Adresa:

Ferratum Bank p.l.c.
Tagliaferro Business Centre
Level 6, 14 High Street
Sliema SLM, 1551, Malta

Sjednat půjčku online

Credit Limit můžete čerpat ještě dnes!

Vyřízení Credit Limitu je úplně jednoduché! Stačí jen vyplnit pár nutných údajů v online formuláři na ofifciálních webových stránkách poskytovatel půjčky a zvolit si částku, kterou chcete, aby byla vaším limitem. Pokud budete mít při ruce svůj mobilní telefon, vše bude následně vyřízeno během pár okamžiků. Poté již nic nebrání zaslání peněz na váš bankovní účet! Za 15 dní pak obdržíte do svého zákaznického účtu vygenerovanou fakturu, v níž bude stanovena povinná minimální měsíční splátka. Nemusíte se proto obávat, že byste na něco zapomněli. Pokud si chcete půjčovat zodpovědně a na míru vašim potřebám, Credit Limit by rozhodně neměl uniknout vaší pozornosti! 

 

Credit Limit je pro zodpovědné dlužníky jedničkou na trhu!

Kategorie článků
Kolik si přejete půjčit?