Vypnout zobrazení pro mobilní zařízení

CreditOn - recenze

Recenze půjček
04. ledna 2016

Je to zákon schválnosti, ale většinou přijdou nečekané finanční výdaje v situaci, kdy máte hluboko do kapsy. Co si počít ve chvíli, kdy začne stávkovat Vaše pračka nebo jiný domácí elektrický spotřebič v okamžiku, kdy to nejméně potřebujete? Nejjednodušší je zřejmě obrátit se na společnost CreditOn, kde Vám ochotně pomohou zapůjčením potřebné finanční hotovosti.

Vyřízení půjčky je nadstandardně rychlé a zpravidla máte potřebné finance na účtu do několika minut od podání žádosti. Mají totiž s podobnými případy tisíce zkušeností!

CreditOn novým zákazníkům zapůjčí až 8 000 Kč

V porovnání s jinými poskytovateli rychlých půjček je CreditOn nezvykle štědrý, když novým zákazníkům zapůjčí až 8 000,-Kč! Pokud jste již jeho prověřenými klienty, můžete si dokonce požádat i o 20 000,-Kč. Velkou výhodu je i fakt, že si na internetových stránkách tohoto poskytovatele můžete svoji půjčku vybrat s přesností na stokoruny, takže nemusíte zbytečně přeplácet za vyšší půjčku, než opravdu potřebujete. O půjčku si žádejte jen tehdy, když jste schopni doložit svůj měsíční příjem. CreditOn nechce Vaši situaci případně zhoršovat a půjčí Vám jen tehdy, když bude mít jistotu, že jste schopni svůj závazek skutečně uhradit.

výše půjčky:500 - 20 000 Kč
délka splatnosti:1 až 30 dní
úrok od:26%

O společnosti creditON.cz, s.r.o.

Společnost creditON.cz, s.r.o. patří do mezinárodní finanční skupiny CreditON, které kromě České republiky působí v dalších zemích světa, jako Slovensko, Polsko, Gruzie, Lotyšsko a Nový Zéland. V těchto všech zemích patří společnost CreditON k předním poskytovatelů nebankovních úvěrů a to právě pro zákaznický servis, který společnost poskytuje.

Adresa:

creditON.cz, s.r.o.
Argentisnká 286/38
170 00 Praha 7 - Holešovice

Sjednat půjčku online

CreditOn nevyžaduje ručitele ani zástavu nemovitosti

Není se čeho obávat, CreditOn Vám poskytne půjčku bez toho, abyste museli obtěžovat někoho jiného, aby za Vás ručil, stejně tak nemusíte ani zastavovat Vaši nemovitost. Podmínkou je, aby Vám bylo mezi 18-75 lety. Nemusíte mít strach, že zapomenete svůj závazek splatit, protože CreditOn Vás na splatnost půjčky upozorní prostřednictvím SMS i emailu. Pamatujte přitom na to, že spolehlivost se Vám vyplatí. V případě včasného splacení se totiž příště Váš kreditní limit, který můžete čerpat, o něco zvýší. Kdo hledá prověřeného poskytovatele rychlé půjčky, který mu skutečně pomůže, volí CreditOn!

Kategorie článků
Kolik si přejete půjčit?