Vypnout zobrazení pro mobilní zařízení

CreditPortal - recenze

Recenze půjček
04. ledna 2016

To tu ještě nebylo! Takzvaných rychlých půjček je v současnosti na českém trhu skutečně velké množství, slyšeli jste ale o možnosti vybrat si zapůjčenou hotovost na benzinové pumpě? Právě s ní přišla společnost CreditPortal!

K čemu je to dobré? Představte si, že je všude zavřeno, peníze potřebujete skutečně rychle a místo toho čekáte, než vám přijdou na účet. Minuty se neuvěřitelně vlečou! Na čerpací stanici EuroOil si přitom můžete vyzvednout peníze ihned. Je to rychlé a zcela anonymní, protože si je vyberete na základě poukazu. Obsluha čerpací stanice tedy nemá ani tušení o tom, že se jedná o finance z žádosti o půjčku.

CreditPortal převede peníze i na Vaši Blesk peněženku

CreditPortal se skutečně snaží vyjít svým klientům co nejvíce vstříc, a proto mu nečiní problém převést zapůjčenou částku třeba i na Vaši Blesk peněženku. Tu si můžete pořídit v každé trafice za pouhých 125,-Kč. S touto kartou můžete poté hradit svoji útratu v restauracích, obchodech i vybírat z bankomatů. Je to výhodné, protože tuto kartu Vám CreditPortal bez problémů nabije i během víkendu. Vše co k tomu potřebuje, je pouze znát číslo této karty a chvíli poté se může zkažený víkend proměnit v jeden z nejhezčích ve Vašem životě.

výše půjčky:500 - 30 000 Kč
délka splatnosti:5 až 30 dní
úrok od:9090%

O společnosti CreditPortal, a.s.

Společnost CreditPortal, a.s. je mladá dynamická společnost na trhu s nebankovními krátkodobými úvěry. Od ostatních společností se chce odlišit velmi propracovaným etickým přístupem ke klientovi. Služby společnosti CreditPortal, a.s. jsou nastaveny a vymyšleny tak aby co nejlépe pomohli s neodkladnými finančními výdaji a pomohly Vám překlenout období kdy Vám finanční prostředky chybí.

Adresa:

CreditPortal, a.s.
Argentisnká 286/38
170 00 Praha-Holešovice

Sjednat půjčku online

Půjčka CreditPortal je tu pro každého

Podání žádosti o půjčku CreditPortal je velmi jednoduché. Je možné tak učinit pomocí internetu vyplněním online žádosti, po schválení jsou peníze do několika minut na účtu. Jestliže nemůžete půjčku z jakýchkoli důvodů uhradit, využijte možnosti jejího prodloužení. To Vám dovolí vyhnout se zbytečným problémům. Jisté je, že s půjčkou CreditPortal nešlápnete vedle! Pokud se budete opakovaně vracet, bude se zvyšovat i Váš kreditní limit, který si budete moci zapůjčit. Na co ještě čekáte?

Kategorie článků
Kolik si přejete půjčit?