Vypnout zobrazení pro mobilní zařízení

Emma´s Credit recence

Recenze půjček
22. prosince 2015

Jedna z nejzajímavějších tuzemských krátkodobých půjček, tak přesně to je Emma´s Credit. Na tuzemském trhu funguje už takřka dva roky, provozovatelem je stejnojmenná společnost Emma´s Credit, s.r.o. se sídlem na Praze 2.

Klientům se nabízí půjčka bez papírování a všeobecně zdlouhavé administrativy, bez skrytých poplatků a navíc i stoprocentně online, pro její sjednání nemusíte vlastně vůbec opouštět obývací pokoj. Žádné papíry, to se rovná samozřejmě žádné nepříjemnosti, takže je to rozhodně velké plus.

 

Půjčit si můžete jako nový zákazník až tři tisíce korun (minimem pro sjednání úvěru je rovná pětistovka) na dobu třiceti dnů, stálí klienti pak mají možnost čerpat úvěr až do výše sedmi tisícovek. Vše bez zbytečných průtahů, peníze mohou být na Vašem účtu již do třiceti minut od schválení žádosti, což je i v dnešní době poměrně velká rychlost. A samotné schválení? V zásadě je to otázka okamžiku, a to v jakoukoliv denní, noční či sváteční hodinu. Všechny žádosti totiž posuzuje počítač, jenž je v provozu samozřejmě 24/7.

výše půjčky:500 - 7 000 Kč
délka splatnosti:5 až 45 dní
úrok od:10%

O společnosti Emmas Credit s.r.o.

Společnost Emmas Credit s.r.o. byla je mladá společnost poskytující nebankovní úvěry. Emmas Credit s.r.o. působí na českém trhu od roku 2014 a za tu dobu si získala řadu spokojených klientů. 

Adresa:

Emmas Credit s.r.o.
Na Bojišti 1472/20
120 00 Praha 2

Sjednat půjčku online

Podmínky pro získání půjčky

Jaké jsou podmínky pro žadatele? Emma´s Credit může oslovit jen plnoletý člověk, jenž současně disponuje českým občanstvím. Nic více není třeba, a to platí i pro potvrzení o příjmu a jiné formality, které často stojí spoustu času navíc. Potřebujete pouze občanský průkaz, mobil, internetové připojení a vlastní bankovní účet, vše se snad rozumí samo sebou.

Výhody půjčky

Problémem není pro žádného z klientů ani případné předčasné splacení celé půjčky, za to sankce v žádném případě nehrozí. Díky vlastnímu profilu na webu Emma´s Credit budete mít vše pod naprostou kontrolou, a to doslova od A do Z. Pokud nebudete stíhat splácet v termínu, není problém. Je tu totiž možnost prodloužení termínu splatnosti za mírný poplatek.

Kategorie článků
Kolik si přejete půjčit?