Vypnout zobrazení pro mobilní zařízení

Ferratum Bank - recenze

Recenze půjček
04. ledna 2016

Nevyšli jste tento měsíc s penězi? To je opravdu nepříjemná situace, není to ale důvod k panice. V současnosti se na českém trhu s peněžními půjčkami pohybuje celá řada firem, které jsou Vám ochotny podat pomocnou ruku. Dávejte ale pozor, ať se nespálíte a volte osvědčenou jistotu, kterou představuje Ferratum Bank!

Ferratum Bank je tu pro Vás kdykoli!

Je úplně jedno, kolik je zrovna hodin. Vy potřebujete pomoc a Ferratum Bank je tu z toho důvodu, aby Vám ji poskytla. Jestliže potřebujete maximálně 10 000,-Kč, jste na správné adrese! Ferratum Bank Vám připíše peníze na účet 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Nemusíte se přitom stresovat žádným dlouhým čekáním. To, zda Vám bude půjčka schválena, se dozvíte ihned! Zapomeňte na nutnost předkládat potvrzení o příjmu, nemusíte si shánět ani žádného ručitele. Vše je skutečně neuvěřitelně rychlé! Pošlete žádost online nebo prostřednictvím SMS, dozvíte se výsledek a peníze jsou obratem na účtě.

výše půjčky:500 - 10 000 Kč
délka splatnosti:7 až 45 dní
úrok od:0%

O společnosti Ferratum Bank p.l.c.

Společnost Ferratum Bank p.l.c. je dceřinou společností Ferratum Group, která získala bankovní licenci od Malta Financial Services Authority. Ferratum Group působí ve 20 zemích světa a je průkopníkem v poskytování mobilních mikropůjček se kterým přišla do Evropy v roce 2005. Sloganem společnosti je ,,More than money to everyone.. (více než peníze pro všechny). Společnost má více než 300 finančních specialistů a mají již více než 1,5 milionu spokojených zákazníků. 

Adresa:

Ferratum Bank p.l.c.
Tagliaferro Business Centre
Level 6, 14 High Street
Sliema SLM, 1551, Malta

Sjednat půjčku online

Splácení půjčky od Ferratum Bank

Zdá se Vám tato nabídka lákavá, přesto ale váháte, protože si nejste jisti, že budete schopni tuto půjčku v horizontu 7-45 dní, na které je poskytována, splatit? Zasloužíte si pochvalu, protože jste opravdu zodpovědní dlužníci! Snad Vás uklidní, že svoji půjčku si můžete za velmi přijatelnou částku o 30 dní prodloužit, a to hned dvakrát! Do žádných problémů s jejím splácením se tedy opravdu nedostanete. Požádat o tuto půjčku si můžete, jestliže jste starší 21 let a Ferratum Bank neeviduje žádné Vaše předchozí dluhy. Tato firma si zakládá na férovém jednání, které Vás zbytečně nevystaví nějaké nejistotě nebo stresu. Neváhejte tímto způsobem vyřešit svoje momentální problémy, požádejte si o úvěr ještě dnes a odstartujte do dalšího života rychlostí blesku. S půjčkou od Ferratum Bank totiž brzdit nemusíte!

Kategorie článků
Kolik si přejete půjčit?