Vypnout zobrazení pro mobilní zařízení

Home Credit recenze

Recenze půjček
18. prosince 2015

Home Credit poskytuje půjčky v rozmezí 10 000,-Kč až 180 000,-Kč. Zdarma je sjednání půjčky, její vedení i předčasné splacení. Do měsíce od uzavření je také možné půjčku zdarma vrátit. Navíc si lze smluvně sjednat možnost změny výše a počtu splátek, odložení splátek či pojištění.

O půjčku lze požádat buď vyplněním formuláře na webu, nebo telefonicky. V každém případě se se žadatelem spojí operátor a doladí s ním detaily půjčky. Žadatel potřebuje 2 doklady totožnosti (občanský průkaz + pas nebo řidičský průkaz), údaje o zaměstnavateli nebo svém podnikání (název, IČ, adresa, telefon) a číslo bankovního účtu, kam bude chtít peníze poslat.

 

Po podepsání smlouvy (buď fyzickým podpisem nebo SMS kódem) pošle společnost peníze naúčet klienta. První splátka je splatná do měsíce od obdržení půjčky.

 

Na svém webu nabízí společnost možnost ověřit si své šance na půjčku a také vhodnost zadlužení prostřednictvím dluhometru, který pomáhá minimalizovat riziko nesplácení. Pozor, nabídku čtěte pozorně. Někdy se může dost podstatně lišit od toho, co jste si sami spočítali na kalkulačce na webu firmy. Například u půjčky 100 000,-Kč na 7 let může být RPSN 6,8 % (s bonusem vrácených splátek) nebo 15,2 %. 

výše půjčky:10 000 - 200 000 Kč
délka splatnosti:12 až 84 měsíců
úrok od:10%

O společnosti Home Credit a.s.

Společnost Home Credit a.s. je dceřinou společností Home Credit B.V. a byla založena již v roce 1997. Dceřiné společnosti Home Credit B.V. působí v České republice, na Slovensku, v Ruské federaci, Bělorusku, Kazachstánu, Číně, Vietnamu, Indii, Indonésii a Filipínách. Home Credit a.s. jednoznačně patří k předním poskytovatelům spotřebitelského financování v České republice. Home Credit a.s. nabízí nepřeberné množství produktů od hotovostních půjček, úvěrů na automobily, půjček v místě prodeje po kreditní karty nebo například konsiladaci úvěrů. 

Adresa:

Home Credit a.s.
Nové Sady 996/25
602 00 Brno

Sjednat půjčku online

Půjčka s odměnou za věrnost

Aktuálně Home Credit nabízí půjčku s odměnou za věrnost. Klient může při dodržení všech podmínek smlouvy získat zpět až 21 splátek.

 

Klient začne splácet půjčku se standardní úrokem. Pokud domluvené splátky zasílá včas, získá každý rok na kartu vydanou společností Home Credit peníze zpět. V prvních třech letech získá za každých 12 řádně zaplacených splátek zpět vždy jednu splátku, od čtvrtého roku 2 splátky. Pokud délka splácení půjčky překoná 60 měsíců, má klient v posledním roce splácení nárok na vrácení 12 měsíčních splátek.

Kategorie článků
Kolik si přejete půjčit?