Vypnout zobrazení pro mobilní zařízení

HyperPůjčka - recenze

Recenze půjček
22. prosince 2015

Až 250 tisíc korun, a to bez nahlížení do registru dlužníků. HyperPůjčka nabízí zajímavé možnosti pro všechny klienty, kteří si zrovna potřebují půjčit větší finanční obnos a nejsou například pro bankovní domy dostatečně bonitními. Nechte si doporučit nejlepší možnou půjčku ze srovnávače a budete mít hned dobrý přehled o všem! Nejvýhodnější nabídka na trhu přímo jako na stříbrném podnosu, vše se navíc vyřeší stoprocentně online, tedy od stolního počítače nebo notebooku.

Na jedné jediné obrazovce srovnání několika různých půjček. Přehledně podle toho, kolik si zde můžete vyžádat financí a jak dlouho by případně trval splátkový kalendář. Stačí zadat částku, kterou si chcete půjčit a vyhledejte si během pár okamžiků půjčky, které Vám padnou takříkajíc jako ulité. Jedno jediné kliknutí a vše se začne vyřizovat, vše půjde poměrně snadno. Nabídka je navíc zcela nezávazná, nejprve budou potenciální klienti seznámeni se vším potřebným kolem nabízeného úvěru. Následně stačí vyplnit kontaktní formulář a domluvit si schůzku s obchodním zástupcem té které nebankovní společnosti. A to je vše, až tak jednoduché to všechno je!

výše půjčky:4 000 - 250 000 Kč
délka splatnosti:12 až 84 měsíců
úrok od:14%

O společnosti Bezvafinance s.r.o.

Společnost Bezvafinance s.r.o. poskytuje ,,Hyper půjčku,,. Bezvafinance s.r.o. Vám nabízí půjčku od 4 000,-Kč do 250 000,-Kč se splatností od 12 do 84 měsíců. 

Adresa:

Bezvafinance s.r.o.
Mezibranská 1579/4
110 00 Praha

Sjednat půjčku online

Provozovatelem HyperPůjčky je společnost Hyperia, s.r.o. se sídlem ve slovenské Žilině. Jde o transparentní společnost, která má u našich bývalých federálních sousedů dobrou vizitku a nějakou dobu už se etabluje i na našem nebankovním trhu. Vyberte si v zásadě ze tří nabízených možností – mikropůjčky (tedy ty s menší hodnotou, zpravidla do pěti tisíc korun, doba splatnosti maximálně třicet kalendářních dnů), nebankovní půjčky a také v neposlední řadě půjčky, které jsou sjednávány v bance. Půjčky bez registru, bez potvrzení o příjmech a dalšího papírování jsou samozřejmě na dosah ruky, stačí jen zadat potřebné údaje do vyhledávače.

Kategorie článků
Kolik si přejete půjčit?