Vypnout zobrazení pro mobilní zařízení

Japonská půjčka - recenze

Recenze půjček
04. ledna 2016

Říkáte si, co je to za hloupost a proč je v České republice někomu nabízena japonská půjčka? Pak vezměte na vědomí, že japonská je především kvůli tomu, že je rychlá jako populární šinkanzen a přináší s sebou čerstvý vítr na český trh s půjčkami. Zárukou kvality je již samotná skutečnost, že jejím poskytovatelem je Home Credit, jeden z nejpopulárnějších poskytovatelů nebankovních půjček u nás!

Není se čemu divit, že se Japonská půjčka honosí tím, že je jednoznačně nejvýhodnější krátkodobou půjčkou v rámci celé České republiky, což prokazují výsledky řady rozličných výzkumů.

Japonská půjčka nabízí novým klientům až 10 000,-Kč

Časy se mění a Japonská půjčka si uvědomuje, že vše je stále dražší. Z toho důvodu může být původní výše úvěru 4 999,-Kč, jenž byl poskytován novým klientům, viděna jako nedostačující. Proto si nyní noví zákazníci mohou požádat až o 10 000,-Kč! To přitom není poslední dobrá zpráva. Pokud splatí úvěr do 30 dnů, je jim vrácen poplatek za půjčku zpět, takže ji mají zcela zdarma! Takto nezištně Vám často nepůjčí ani vlastní příbuzní!

Japonská půjčka je bezúčelová

Nikdo Vás nebude zpovídat, na co peníze potřebujete. Jejich využití je jen na Vás. Vše se navíc děje elektronickou formou, takže zapomeňte na nějaké zdlouhavé papírování, nemusíte se ani trmácet nikam na pobočku. Během pár minut může být naopak půjčka přímo na Vašem účtu. Na její splacení pak máte celého půl roku! Kde jinde Vám na trhu s půjčkami nabídnou podobné podmínky? Pokud budete svůj závazek včas splácet, navýší se Váš kreditní limit až na 50 000 Kč! To již je suma, s kterou se dá dělat hodně věcí, třeba i vyrazit do toho Japonska! V okamžiku, kdy zvažujete podání žádosti o rychlou půjčku, musí Vám po zvážení všech okolností vyjít jediné správné řešení, které představuje Japonská půjčka!

Kategorie článků
Kolik si přejete půjčit?