Vypnout zobrazení pro mobilní zařízení

Krátkodobá půjčka od Zaplo.cz recenze

Recenze půjček
17. prosince 2015

O půjčku lze žádat jen online a smlouva o půjčce je k dispozici ke stažení na uživatelském účtu zákazníka přístupném po přihlášení. K dispozici je zákaznický servis na bezplatné telefonní lince.

Podmínky pro získání půjčky

Podmínkou pro získání půjčky je české občanství, plnoletost, bankovní účet, bezdlužnost, vyplnění webového formuláře a schopnost splatit úvěr v termínu. K žádosti se dokládá jen kopie platného občanského průkazu. Poskytovatel během schvalování půjčky nahlíží do registrů SOLUS a prověřuje v nich bonitu žadatele. Ale ani negativní platební historie neznamená automaticky zamítnutí žádosti.

Schválení či zamítnutí půjčky

Schválení či zamítnutí půjčky trvá jen několik minut, ale je třeba provést z bankovního účtu vedeného na jméno žadatele verifikační platbu ve výši 1 Kč. Touto platbou se ověřuje pravost udaných údajů a slouží k ochraně osobních údajů žadatele před zneužitím. Peníze jsou v případě kladného vyřízení převedeny na účet, z něhož přišla verifikační platba. Důvodem k zamítnutí může být nesplacená půjčka u jiného poskytovatele, informace z registrů SOLUS, případně neplatný občanský průkaz.

výše půjčky:1 000 - 20 000 Kč
délka splatnosti:7 až 30 dnů
úrok od:0%

O společnosti Zaplo Finance s.r.o.

Společnost Zaplo Finance s.r.o. (Zaplo.cz) je součástí finanční skupiny 4finance Group. 4finance Group je jedna z největších mezinárodních společností specializujících se právě na mikropůjčky. Po celém světě již poskytla miliony úvěrů. 4finance Group působí v České republice, Dánsku, Finsku, Švédsku, Litvě a dalších šesti zemích světa. Zaplo.cz je zakladajícím členem Asociace poskytovatelů nebankovních úvěrů (APNÚ). Zaplo.cz Vám nikdy nebude účtovat žádné skryté poplatky. 

Adresa:

Zaplo Finance s.r.o.
Jankovcova 1037/49
170 00 Praha 7

Sjednat půjčku online

O půjčce

U společnosti není možné mít souběžně více půjček. Společnost si ověřuje kredibilitu zákazníků postupným navyšováním kreditu. Po každé řádně a včas splacené půjčce se o něco navýší kreditní limit pro příští půjčku. Například sedm dní po 3. řádně splaceném úvěru je kredit navýšen na 15 000,-Kč. Maximální výše půjčky je 20 000,-Kč, maximální délka splatnosti je 30 dní.

Velmi výhodná je první půjčka u společnosti. Poskytuje se od 1 000,-Kč do 8 000,-Kč na 1 až 30 dní. Pokud jí zaplatíte v dohodnutém termínu, je zcela zdarma – bez úroků, bez poplatků. Pokud nutně potřebujete najednou 8 000,-Kč na překlenutí okamžité krize, kterou během měsíce vyřešíte, jděte do toho.

Kategorie článků
Kolik si přejete půjčit?