Vypnout zobrazení pro mobilní zařízení

Nebankovní půjčka

Poradna
19. ledna 2016

Půjčky máme sice spojené výhradně s bankami, zvláště v poslední době se však významně rozvíjí i odvětví tzv. nebankovních půjček, tedy půjček poskytovaných jinými než bankovní institucemi. A třebaže nebankovní půjčka je značně rizikovější než ta zprostředkovaná bankou, uchyluje se k této alternativě stále vyšší počet klientů, kteří touží po jistotě a rychlosti.

Co si budeme nalhávat: „opravdové“ bankovní půjčky jsou zkrátka dost „na dlouho“ a to bez jistoty, že půjčku opravdu dostanete. Je potřeba vyřídit spoustu administrativy, doložit značné množství informací a počkat až několik dnů, než můžete nově nabytými penězi disponovat. Zato nebankovní půjčka poskytuje jistotu rychlého vyřízení žádosti bez zbytečných okolků.

 

Nebankovní poskytovatelé lákají své zákazníky na zajímavou možnost neuvádět jiné než vyloženě nezbytné údaje. Zpravidla není zapotřebí žádné ručení (jako tomu bývá u jiných půjček, kdy ručíte většinou movitým či nemovitým majetkem), jako klient si zachováte relativní míru anonymity. Většinu nebankovních půjček lze dokonce uzavřít online a není vyžadováno nahlédnutí do registru dlužníků.

 

výše půjčky:500 - 20 000 Kč
délka splatnosti:1 až 30 dní
úrok od:26%

O společnosti creditON.cz, s.r.o.

Společnost creditON.cz, s.r.o. patří do mezinárodní finanční skupiny CreditON, které kromě České republiky působí v dalších zemích světa, jako Slovensko, Polsko, Gruzie, Lotyšsko a Nový Zéland. V těchto všech zemích patří společnost CreditON k předním poskytovatelů nebankovních úvěrů a to právě pro zákaznický servis, který společnost poskytuje.

Adresa:

creditON.cz, s.r.o.
Argentisnká 286/38
170 00 Praha 7 - Holešovice

Sjednat půjčku online

Snad jedinou zdánlivou nevýhodou rychlé půjčky by mohl být fakt, že poskytovatelé vám v drtivé většině případů nepůjčí víc než deset až patnáct tisíc korun najednou. Proto rychlé půjčky zpravidla využívají klienti, kteří touží po rychlém nabytí finanční hotovosti za účelem jednorázových nákupů, například u příležitosti Vánoc nebo jiných slavnostních událostí. Mnoho zákazníků si půjčuje i na dovolenou.

Kategorie článků
Kolik si přejete půjčit?