Vypnout zobrazení pro mobilní zařízení

Profi Credit - recenze

Recenze půjček
04. ledna 2016

Na první pohled se to možná nezdá, ale řada lidí si za svoje problémy, do kterých se dostane nezodpovědným úvěrováním, může sama. Vybere si totiž poskytovatele půjček, který není dostatečně prověřený, nikdo ho takřka nezná a jde mu v první řadě o zisk. Přitom není nijak obtížné zvolit si dnes někoho spolehlivého a důvěryhodného s celou řadou kladných referencí – kupříkladu Profi Credit!

Profi Credit nabízí různé typy úvěrů

U této společnosti si na své přijde takřka každý žadatel o půjčku. Nabízí totiž mikroúvěr do výše 4999,-Kč, ale stejně tak i zaměstnanecký úvěr, jenž Vám umožní čerpat až 160 000,-Kč na dobu 48 měsíců! Velkou výhodou je možnost vyřídit si půjčku pohodlně online, přičemž je samozřejmostí, že bez poplatků. Profi Credit si svých spolehlivých zákazníků váží, a proto při opakovaném využití půjčky poskytuje půjčky s nižším úrokem. Pro klienty, kteří potřebují jen nižší částku, je určen úvěr 4999,-Kč. Tolik Vám v žádné bance nepůjčí! Nemusíte se bát, že byste se dostali do dluhové pasti, protože jeho výhodou je delší splatnost a nízká splátka.

výše půjčky:4 999 - 166 000 Kč
délka splatnosti:9 až 48 měsíců
úrok od:32%

O společnosti PROFI CREDIT Czech, a.s.

Společnost PROFI CREDIT Czech, a.s. patří do nadnárodní finanční skupiny Profireal Group, která mimo České republiky působí také na Slovensku, v Polsku, Bulharsku a Rusku. PROFI CREDIT Czech, a.s. si zakladá především na osobním přístupu ke každému svému klientovi a to prostřednictvím velmi rozsáhlé sítě úvěrových poradců, kterých je jen v České republice okolo jednoho tisíce a jsou ochotni každého z Vás navštívit, případně lze navštívit kamenné pobočky.

Adresa:

PROFI CREDIT Czech, a.s.
Klimentská 1216/46
110 00 Praha 1

Sjednat půjčku online

Podmínky k získání úvěru od Profi Creditu

Zřejmě nikoho nepřekvapí, že pro získání úvěru Vám musí být alespoň 18 let a musíte mít trvalý pobyt na území ČR. Pro získání úvěru 4999,-Kč od Profi Creditu pak postačí jen kopie občanského průkazu žadatele a čestné prohlášení o příjmu! Zaměstnanecký úvěr Vám bude schválen poté, kdy se prokážete potvrzením o příjmu od svého zaměstnavatele. Bude po Vás vyžadováno také doložené alespoň jednoho z tzv. „kontaktních dokladů“ (výpis z bankovního účtu, SIPO, vyúčtování za elektřinu). Profi Credit nechce zhoršovat Vaši finanční situaci, ale jeho snahou je Vám prostřednictvím půjčky, již Vám poskytne, skutečně pomoci. O tom, že se mu to daří, svědčí tisíce jeho spokojených a opakovaně se vracejících klientů.

Kategorie článků
Kolik si přejete půjčit?