Vypnout zobrazení pro mobilní zařízení

Pronto půjčka recenze

Recenze půjček
18. prosince 2015

Společnost Pronto Credit s.r.o. nabízí půjčky od 5 000,-Kč do 50 000,-Kč s dobou splácení od 12 do 24 měsíců. Podmínkou pro získání je občanství ČR a trvalý pobyt na území ČR, pravidelný a dostatečný příjem, vlastní bankovní účet, mobil a email.

Proti žadateli nesmí být vedeno exekuční řízení nebo na něj podán návrh na zahájení insolvenčního řízení. Žadatel předkládá dva doklady totožnosti (občanský průkaz + řidičský průkaz, cestovní pas nebo rodný list), doklady potvrzující příjem a alespoň tzv. „kontaktní doklad" (výpis z účtu SIPO, vyúčtování za elektřinu, služby, plyn atd.).

Žádost o půjčku

Žadatel vyplní registrační formulář (jméno, rodné číslo, e-mail, mobil) a zvolí si výši půjčky a délku splácení. Obdrží přístupové údaje do uživatelské zóny. Posuzování žádosti dle webu trvá max. 60 minut. Firma úspěšné žadatele kontaktuje s informace o podpisu smlouvy. Po jejím podpisu jsou peníze převedeny na bankovní účet žadatele, o čemž je informován SMS a e-mailem.

výše půjčky:5 000 - 50 000 Kč
délka splatnosti:12 až 24 měsíců
úrok od:32%

O společnosti Pronto Credit s.r.o.

Společnost Pronto Credit s.r.o. byla založena v roce 2007 a je ryze českou společností poskytující nebankovní půjčky. Pronto Credit s.r.o. a její Pronto půjčka Vám nabídne od 5 000,-Kč do 50 000,-Kč se splatností až 24 měsíců. 

Adresa:

Pronto Credit s.r.o.
Rybná 716/24
110 00 Praha 1

Sjednat půjčku online

O půjčce

Splátky jsou měsíční, půjčku je možno splatit kdykoli předčasně bez sankcí. Při sjednání půjčky firma nevyžaduje ručitele ani zástavu majetku a žadatel nemusí sdělovat ani účel půjčky. Peníze získá úspěšný žadatel na svůj účet do 48 hodin.

 

RPSN není oproti jiným nebankovním poskytovatelů extrémně vysoké, jeho výše začíná zhruba na 31,5 % a dle kalkulačky na webu končí kolem 37,5 %.  Doporučujeme podrobně pročíst smlouvu, mimo jiné jsou v ní poměrně vysoké smluvní pokuty za jakékoli zpoždění splátky o více než 4 dny splatné dne po vzniku nároku na ně a nutno splatit úvěr celý, včetně všech poplatků, úroků, pokut atd., pokud je splátka opožděna více než 33 dní. 

 

Info linka není bezplatná, je uvedeno mobilní nebo pražské telefonní číslo. Webové stránky nejsou moc přehledné, nedá se z nich poznat, co je obecný výklad pojmů a co konkrétní produkt firmy. Některé informace se těžko hledají. Například speciální Půjčka bez registru je sice inzerována v nabídce, ale těžko se zjišťují její konkrétní podmínky.

Kategorie článků
Kolik si přejete půjčit?