Vypnout zobrazení pro mobilní zařízení

Půjčka Zaimo - recenze

Recenze půjček
27. ledna 2016

Potřebujete skutečně rychlou finanční injekci? V tom případě zapomeňte na banku a jděte s dobou! V dnešní době si můžete půjčku zařídit z pohodlí domova, aniž byste vytáhli paty z domu. Je třeba si ale dávat pozor, u koho si o půjčku žádáte. Na internetu se totiž nepohybují jen solidní poskytovatelé půjček, ale také pořádní predátoři. Z toho důvodu je nejjistější půjčovat si jen u prověřených firem, kteří mají dobré jméno i zvuk. Mezi ně bezpochyby patří Zaimo!

Zaimo Vám poskytne půjčku během několika minut!

Úvěr Zaimo vyniká vysokou schvalovatelností, nemusíte se proto bát o něj požádat ani tehdy, jestliže Vás v bance odmítli. Stačí jen vyplnit na internetových stránkách společnosti pár nezbytných údajů a obratem víte, jestli byla Vaše žádost schválena. Jestliže bude posouzení kladné, peníze přistanou na Vašem účtu během pár minut. Budou tam rychleji, než stačíte doběhnout k nejbližšímu bankomatu! Zaimo dokázalo tímto způsobem zachránit již tisíce večerů, které vypadaly kvůli nedostatku peněz odepsané. To vše se samozřejmě děje bez jakýchkoli skrytých poplatků. Dopředu přesně víte, kolik peněz budete muset vrátit.

výše půjčky:1 000 - 25 000 Kč
délka splatnosti:3 až 12 měsíců
úrok od:59%

O společnosti Kreditech Česká Republika s.r.o.

Společnost Kreditech Česká republika s.r.o. je dceřinou společností německé Kreditech Holding SSL Gmbh, která působí v několika zemích světa. Společnost dbá na bezpočnost a ochranu údajů spotřebitele. Všechna data jsou šifrována a nebudou nikdy poskytnuta třetí straně bez Vašeho souhlasu. U této společnosti si můžete být jistý transparentností a tak vždy budete hned vědět kolik zaplatíte, žádné skryté poplatky ve smlouvě nehledejte. 

Adresa:

Kreditech Česká republika s.r.o.
Karlovo náměstí 16
120 00 Praha 2

Sjednat půjčku online

K vyřízení úvěru Zaimo potřebujete jen pár nezbytností!

Proces schvalování půjčky je snadný až k nevíře! Žadatel potřebuje jen připojení k internetu, občanský průkaz, mobilní telefon a bankovní účet. Po schválení půjčky z něho převede 1 Kč na účet Zaima, což je nutné kvůli tomu, aby se prokázalo, že je skutečně jeho majitelem. Konečně následuje elektronický podpis smlouvy a vše je vyřízeno. Bez jakýchkoli zbytečných průtahů! Dbejte přitom na to, abyste svoje splátky platily pokud možno včas. Čím spolehlivějšími klienty se ukážete, tím vyšší bude příště finanční částka, kterou Vám v případě potřeby Zaimo půjčí! O peníze můžete žádat i pozdě večer nebo o víkendu, vždy ale záleží na Vaší bance, jak rychle bude převod uskutečněn. Jestliže opravdu potřebujete rychlou finanční pomoc, Zaimo Vám ochotně poskytne záchranný kruh!

Kategorie článků
Kolik si přejete půjčit?