Vypnout zobrazení pro mobilní zařízení

Půjčka7 - recenze

Recenze půjček
04. ledna 2016

Ocitli jste se v situaci, kdy potřebujete půjčit menší sumu peněz, přičemž víte, že ji budete schopni v krátké době vrátit? V tom případě máte hned několik možností. Můžete jít do banky, ale tady Vám takto nízkou částku pravděpodobně nepůjčí, budete si muset půjčit více a splácet delší dobu.

Další možností je poprosit o pomoc své známé nebo členy rodiny. Ti Vám sice možná půjčí, budou se na Vás ale dívat s despektem a pravděpodobně neuniknete nějaké jízlivé poznámce o Vašem špatném finančním hospodaření. Je zřejmé, že hledáte něco poněkud jiného – Půjčku7!

Půjčka7 Vám do 15 minut sdělí, na čem jste!

Poskytovatel této půjčky si je dobře vědom, že život je velmi rozmanitý a jen málokdy jde vše podle plánu. Z toho důvodu se Půjčka7 snaží o co největší flexibilitu a pohodlnost. K jejímu získání stačí projít třemi jednoduchými kroky. Nejprve si zvolíte požadovanou výšku půjčky a dobu její splatnosti. Pokud žádáte o půjčku poprvé, je třeba se následně zaregistrovat. Je to rychlé, vyplníte jen pár potřebných údajů. Pak již jen stačí poslat žádost o poskytnutí půjčky a do 15 minut víte, zda Vám bude přidělena.

výše půjčky:1 000 - 15 000 Kč
délka splatnosti:7 až 28 dní
úrok od:14%

O společnosti Kontex Trade International s.r.o.

Nebankovní půjčku ,,Pujčka7,, poskytuje společnost Kontex Trade International s.r.o. Svým klientům nabízí od 1 000,-Kč až do 15 000,-Kč pro stálé zákazníky se splatností až 28 dní.

Adresa:

Kontex Trade International s.r.o.
Na Okruhu 488/27
142 00 Praha 4

Sjednat půjčku online

Půjčka7 odměňuje věrné klienty!

Jestliže budete někdy v budoucnu opět potřebovat krátkodobou finanční pomoc, víte rozhodně, kam se můžete obrátit. Půjčka7 má navíc velmi zajímavý věrnostní program. Od svojí třetí půjčky můžete při splacení ušetřit 10 %, od sedmé dokonce 20 %. Jestliže se stanete VIP klientem, půjčka se slevou 20 % je Vám poskytována až do výše 15 000,-Kč! To navíc není zdaleka vše, protože Půjčka7 se snaží svým klientům vyjít všemožně vstříc. Proto čas od času přichází i s akčními slevovými programy, kde je možné docílit bonusů až 50 %. Půjčku tak máte skoro zadarmo. To je dostatek argumentů proto, aby se Půjčka7 stala v okamžiku finanční tísně Vaší první volbou!

Kategorie článků
Kolik si přejete půjčit?