Vypnout zobrazení pro mobilní zařízení

Recenze - půjčka od České spořitelny

Recenze půjček
18. července 2016

Uvažujete o pěkné dovolené, potřebujete něco do domácnosti, případně Vás čekají nějaké jiné finanční výdaje? Zkuste si zažádat o půjčku u České spořitelny, kterou lze velmi pohodlně vyřídit na každé pobočce. Po podpisu smlouvy můžete mít během pár minut k dispozici 20 tisíc – 700 tisíc korun, což jsou peníze, s nimiž se dá podniknout opravdu celá řada věcí. Nikdo přitom nebude pátrat, na co svůj úvěr využijete!

Půjčka České spořitelny Vás na rozdíl od úvěrů od některých jiných poskytovatelů rozhodně nezruinuje. Jejím cílem je totiž poskytnout Vám účinnou pomoc, nikoli vysávat Vaši peněženku. Jen spokojení zákazníci se totiž opět vracejí a toho si je Česká spořitelna dobře vědomá. Jestliže budete svůj závazek splácet včas, může Vám být prominuto až 10 měsíčních splátek, a to již rozhodně stojí za trochu zodpovědnosti a dochvilnosti!

výše půjčky:20 000 - 700 000 Kč
délka splatnosti:12 měsíců až 7 let
úrok od:7%

O společnosti Česká spořitelna, a.s.

Společnost Česká spořitelna, a.s. je zaměřena na drobné klienty, malé a střední firmy, města a obce. Tato moderní banka, která je na finančím trhu již od roku 1825 se v roce 2000 stala součástí silné středoevropské finanční skupiny Erste Bank. Česká spořitelna, a.s. se může pyšnit nejdelší tradicí na českém trhu a se zhruba 5 000 000 klienty je největší bankou v České republice. Banka získála již po dvacáté v řadě ocenění Nejdůvěryhodnější banka roku v soutěži Fincentrum Banka roku.

Adresa:

Česká spořitelna, a.s.
Olbrachtova 1929/62
140 00 Praha 4

Sjednat půjčku online

Před uzavřením úvěru byste měli důkladně zvážit, zda půjčku opravdu potřebujete a budete ji schopni splácet. Česká spořitelna se Vám přitom snaží vyjít všemožně vstříc, a proto je možné snížit v případě potřeby splátku až o 50 %, dvakrát ročně si dokonce můžete řádnou splátku odložit celou. Nejen školáci mají svoje prázdniny! Výše úrokové sazby je navíc pouhých 6,9 % ročně.

 

Půjčka České spořitelny je poskytována bez zajištění, a to až na dobu 7 let. Neplatíte žádný poplatek za správu úvěru, stejně tak není nutné ani potvrzení o Vašem příjmu. Sami si zvolíte, jaké datum pro Vaši splátku Vám vyhovuje nejvíce. Půjčky České spořitelny se obávat nemusíte, je tu především proto, aby sloužila svým klientům! Stávající klienti této banky ji dokonce mohou získat naprosto pohodlně přímo z domova prostřednictvím služby Servis 24, případně si o ni je možné požádat i v bankomatu České spořitelny. Pokud byste byli přece jen nespokojeni, můžete od smlouvy bez jakýchkoli sankcí do 60 dnů odstoupit.

Kategorie článků
Kolik si přejete půjčit?