Vypnout zobrazení pro mobilní zařízení

Tommy Stachi - recenze

Recenze půjček
22. prosince 2015

Více než deset let na trhu a desetitisíce spokojených klientů. Individuální přístup ke každému zájemci, zázemí ryze české společnosti. Půjčka Tommy Stachi má velké množství výhod, o kterých jistě nelze nějak polemizovat, co dalšího můžeme o stejnojmenné společnosti (tedy Tommy Stachi, s.r.o.) říci dalšího?

O půjčce Tommy Stachi

Tak například, úvěr lze sjednat bez dokládání účelu, shánění ručitele nebo skrytých poplatků navíc, jež každého jen obtěžují. Transparentní jednání je samozřejmostí, během uzavírání smlouvy se pochopitelně klienti dozví částku, kterou budou ve finále splácet. Půjčka do hodnoty dvaceti tisíc korun je dostupná všem, kteří prokáží trvalý příjem, nejsou zrovna v exekučním řízení a nejsou ani toho času v insolvenci. Vyřízení online a doslova za několik málo minut, stačí vyplnit nezávaznou poptávku na webu.

 

Samozřejmě je zde i možnost dostat půjčku přímo na pobočce, v takovém případě nebudete čekat na vyplacení peněžní hotovosti déle než dvacet minut. Jaké že jsou vlastně přesně limity pro půjčku od Tommy Stachi? Minimum je stanoveno na pět tisíc korun, maximum pak na rovných sto padesát tisícovek. A splatnost je možné nastavit až do třiceti měsíců, tedy prakticky dva a půl roku. Půjčku si může sjednat jak zaměstnanec, tak i OSVČ či senior, věkové omezení tu v tomto směru nenajdete.

výše půjčky:5 000 - 5 000 000 Kč
délka splatnosti:24 měsíců až 20 let
úrok od:29%

O společnosti TOMMY STACHI s.r.o.

Společnost TOMMY STACHI s.r.o. provozuje webový portál SnadnáPůjčka.cz a poskytuje nebankovní úvěry od 5 000,-Kč do 5 000 000,-Kč se splatností až 20 let.

Adresa:

TOMMY STACHI s.r.o.
Alšova 123
250 70 Odolena Voda

Sjednat půjčku online

Jaké budete potřebovat doklady?

Je to samozřejmě občanský průkaz, ale nutné je předložit i druhý doklad totožnosti. Kvůli výši příjmů je důležitý také doklad o příjmech za poslední měsíc – faktury, penze, výplata od zaměstnavatele.

A splácení půjčky?

To je možné hned několika různými způsoby. Klasickým bankovním převodem, složenkou, ale samozřejmě i v hotovosti na pobočce. Pokud nelze splácet z nějakého důvodu včas, dohoda je možná, stačí kontaktovat zákaznické centrum Tommy Stachi.

Kategorie článků
Kolik si přejete půjčit?