Vypnout zobrazení pro mobilní zařízení

VitaCredit - recenze

Recenze půjček
04. ledna 2016

Ztrácíte i poslední zbytky naděje a nevěříte již tomu, že se Vám ještě někdy podaří vybřednout z Vaší neutěšené finanční situace? V tom případě zbystřete svoji pozornost! VitaCredit pro Vás může být infuzí podanou v poslední chvíli při záchraně pacienta. Půjčí Vám totiž tehdy, když již od Vás ostatní dávají ruce pryč. VitaCredit totiž věří na druhé šance!

VitaCredit nabízí úrokovou sazbu již od 9,9 %!

Protože této společnosti jde především o Vás, je schopna Vám nabídnout úrokovou sazbu již od 9,9 % ročně. Ta se stanovuje individuálně a je vždy odvislá od bonity klienta a typu i hodnoty jeho zajištění. Tento úvěr je totiž zaručen nemovitostí. Ručit přitom můžete nejen svojí vlastní, ale také nemovitostí, která se nachází ve vlastnictví třetí osoby. VitaCredit je úvěrem, který si mohou pořídit i cizinci, vyžadován je totiž jen trvalý nebo doložitelný přechodný pobyt na území našeho státu. Zásluhou rychlého vyřízení tohoto úvěru se můžete vyhnout i hrozící exekuci. Zaměstnanci VitaCreditu jsou Vám k dispozici po celém území České republiky. Odhad ceny Vaší nemovitosti, posouzení žádosti o Řešení finanční situace i podpis smlouvy může být vyřízen během jednoho týdne.

výše půjčky:50 000 - 1 880 000 Kč
délka splatnosti:6 měsíců až 15 let
úrok od:10%

O společnosti VITACREDIT s.r.o.

Společnost VITACREDIT s.r.o. je českou společností s celorepublikovou působností. Nabízí spotřebitelské úvěry pro fyzické osoby, OSVČ i pro firemní zákazníky. Půjčí Vám až 1 880 000,-Kč s dobou spatnosti až 15 let.

Adresa:

VITACREDIT s.r.o.
Selské náměstí 9/43
779 00 Olomouc

Sjednat půjčku online

VitaCredit můžete splácet až 15 let!

S úvěrem VitaCredit získáte to, co postrádáte zřejmě nejvíce – ČAS! Můžete jej totiž splácet až po dobu 15 let, přičemž podmínkou je, aby Váš věk v době splatnosti nepřekročil 75 let. Půjčit si můžete v širokém rozmezí 50 000 – 1,88 milionu Kč, přičemž je jen na Vás, jakým způsobem tento úvěr využijete. Bojíte se, že byste se mohli dostat do problémů se splácením? Pak vězte, že v takovém případě si můžete změnit výši splátky tak, aby co nejvíce vyhovovala Vašim aktuálním možnostem. V průběhu trvání úvěru není vyloučeno ani jeho případné navýšení. Žádost o něj je vždy posuzována individuálně. S úvěrem VitaCredit získá Váš život opět ten správný směr!

Kategorie článků
Kolik si přejete půjčit?