Vypnout zobrazení pro mobilní zařízení

Bankovní a nebankovní úvěry

Poradna
01. února 2016

Ta otázka je takřka hamletovská. Je lepší si při výběru úvěru vybrat ten bankovní nebo nebankovní? Třebaže se to na první pohled nezdá, vždy nemusí platit, že bankovní úvěr je ideální volbou. Bankovní i nebankovní půjčky mají své výhody i nevýhody a je na našem důkladném zvážení situace, jaký typ úvěru bude pro nás nejlepší.

Jaká je jedna z největších výhod nebankovních půjček proti těm bankovním? Je to bezesporu rychlost! Nemá cenu si nic nalhávat, žádat o úvěr v bance bývá často velmi náročné na nervy. Banky mají celou řadu procedur, jimiž dokážou svým klientům „zpříjemnit“ život. Nebankovní půjčky naopak bývají poskytovány často přes internet a peníze můžete mít leckdy na účtu do několika minut. Pokud tedy finance potřebujete skutečně rychle, bude pro Vás nebankovní půjčka rozhodně lepší volbou. Mnoho lidí by mohlo vypravovat o tom, že svoje sny nemohli uskutečnit hlavně kvůli zbytečným průtahům ze strany banky.

Nebankovní půjčky však mají i jiné nezpochybnitelné výhody. Mnoho žadatelů, kteří v bance „utřou nos“, nebankovní půjčku takřka bez problémů dostane. Není to přitom v žádném případě jen tím, že by se poskytovatelé nebankovních půjček chovali nezodpovědně a chtěli své klienty dostat do dluhové pasti. Poskytovatelé nenahlíží do tolika registrů a Vaše občasné opomenutí včasné platby třeba za telefon, komu se to nestane, pro Vás neznamená automaticky konec Vašich nadějí. Mnohem důležitější je Vaše momentální schopnost půjčku splatit a nad hříchy minulosti je možné přimhouřit oko.

Výhodou bankovní půjčky je zpravidla fakt, že za ni zaplatíte o něco méně. Je to pochopitelné! Nebankovní půjčky jsou určeny pro širší okruh klientů, což s sebou nese i větší riziko možného nesplacení úvěru. Nelze se divit, že úroky jsou v takovém případě o něco vyšší.

Na druhou stranu není pravdivá mezi lidmi často sdílená informace, že nebankovní úvěr musí být nutně dražší oproti tomu bankovnímu. Jak je to možné? Mezi poskytovateli nebankovních úvěrů panuje v současnosti velká konkurence, a to je samozřejmě výhoda pro potencionální klienty. Především takzvané rychlé půjčky je proto často možné pořídit napoprvé s nulovým úrokem. Takové podmínky vám často nenabídne ani vlastní rodina! Skutečně platí, že kolik si půjčíte, tolik také zaplatíte! Pokud tedy budete čerpat půjčku jen jednou, získáte ji naprosto bezúročně, a to je nabídka, kterou u žádné banky nenajdete.

výše půjčky:4 000 - 250 000 Kč
délka splatnosti:12 až 84 měsíců
úrok od:14%

O společnosti Bezvafinance s.r.o.

Společnost Bezvafinance s.r.o. poskytuje ,,Hyper půjčku,,. Bezvafinance s.r.o. Vám nabízí půjčku od 4 000,-Kč do 250 000,-Kč se splatností od 12 do 84 měsíců. 

Adresa:

Bezvafinance s.r.o.
Mezibranská 1579/4
110 00 Praha

Sjednat půjčku online

Ve chvíli, kdy si zařizujete větší půjčku v bance, si navíc můžete být takřka jistí, že o tom bude vědět široké okolí. Budete rázem zahlceni nutností získat celou řadu potvrzení, přičemž to od Vašeho zaměstnavatele bývá často tím nejméně komplikovaným. Tyto procedury se skutečně mohou táhnout velmi dlouho a výsledek posouzení Vaší žádosti o úvěr bývá navzdory tomu značně nejistý. K získání nebankovní půjčky přes internet přitom stačí jen pár nezbytných maličkostí. Většinou to bývá občanský průkaz, mobilní telefon a vlastní bankovní účet, na který Vám zapůjčené peníze přijdou. Během několika minut jsou peníze na Vašem účtu a Vy je můžete bez zbytečného zdržování čerpat. Nikdo se dokonce nezajímá o to, na co je potřebujete!

Ačkoli je získání nebankovní půjčky poměrně snadnou záležitostí, měli byste vždy pamatovat na to, že úvěr Vám může velmi dobře posloužit, měli byste si ho však zařizovat teprve po důkladném zvážení všech okolností. Půjčujte si jen tehdy, kdy peníze skutečně nutně potřebujete, především si však musíte být jistí, že jste schopni jej opravdu včas splatit! V opačném případě se můžete dostat do zbytečných problémů, které Vám mohou velmi zkomplikovat život. Půjčka by tu měla být vždy především proto, aby Vám pomohla!

Kategorie článků
Kolik si přejete půjčit?