Vypnout zobrazení pro mobilní zařízení

Kredito24.cz - recenze

Recenze půjček
22. prosince 2015

Zajímavá možnost, kdy si můžete půjčit jako nový klient klidně až pět tisíc korun a mít je doslova do pár minut na svém účtu v bance. Doba splatnosti až třicet kalendářních dnů. Tak přesně to je Kredito24.cz, půjčka, kterou provozuje společnost Kreditech Česká republika, s.r.o., mající za sebou silné finanční zázemí v Německu.

Bezpečně, pohodlně, bez výpisů z registrů. Stačí si prohlédnout hodnocení zákazníků a je jasné, že tohle je prověřená a zavedená firma, na kterou se lze v ohledu půjček dobře spolehnout.

Co pro půjčku Kredito24.cz musíte udělat?

Stačí vyplnit online přihlášku, chcete-li nezávazný kontaktní formulář. To je otázka několika okamžiků, po potvrzení žádosti se vše začne vyřizovat. V průměru je doba čekání u zákazníků Kredito24.cz nižší než dvě minuty. To je i na dnešní dobu rozhodně dost zajímavé číslo. Žádost o půjčku lze podat buď pomocí oficiálního webu, nebo skrze aplikaci na nejznámější sociální síti dneška, bez které je život poněkud obtížný. Máte tedy více možností, navíc, pro stálé zákazníky je zde možnost vytvořit si na webu Kredito24.cz svůj osobní profil a všechny záležitosti takto pohodlně kontrolovat pomocí pár kliknutí myši.

výše půjčky:1 000 - 15 000 Kč
délka splatnosti:1 až 30 dní
úrok od:10%

O společnosti Kreditech Česká republika s.r.o.

Společnost Kreditech Česká republika s.r.o. je dceřinou společností německé Kreditech Holding SSL Gmbh, která působí v několika zemích světa. Společnost dbá na bezpočnost a ochranu údajů spotřebitele. Všechna data jsou šifrována a nebudou nikdy poskytnuta třetí straně bez Vašeho souhlasu. U této společnosti si můžete být jistý transparentností a tak vždy budete hned vědět kolik zaplatíte, žádné skryté poplatky ve smlouvě nehledejte. 

Adresa:

Kreditech Česká republika s.r.o.
Karlovo náměstí 16
120 00 Praha 2

Sjednat půjčku online

Navíc, je třeba dodat, že stálý klient si může půjčit finanční sumu až do výše patnácti tisíc korun. Nečekané výdaje jsou tu pořád, prakticky každý měsíc nějaké přijdou a musí se samozřejmě nějakým způsobem řešit, často akutně. A právě Kredito24.cz je může pomoci efektivně vyřešit. Pro přijetí žádosti bude nutné splnit několik předpokladů. Je to občanský průkaz, potvrzení o příjmu (to platí i pro OSVČ nebo penzisty, stačí výpis z účtu nebo výměra důchodu) a v neposlední řadě vlastní bankovní účet, dispoziční právo samo o sobě nestačí. Na závěr ještě dodejme, že úvěr jako takový nelze sjednat po telefonu, infolinka slouží pouze pro rady klientům.

Kategorie článků
Kolik si přejete půjčit?